Intet siger både flirtende og sød bedre end en sød pige iført en nederdel. Vi ved alle, det er feminint og smuk og alt det, men hvad budskab sender til fyrene? Lad os tage et minut eller to at lære om de forskellige typer af nederdele og hvad det siger om dig.

Pencil Skirt

Blyant nederdele knus din krop perfekt, hvilket betyder, at du er sikker nok til at flagre din form og figur. Dets længde falder fra taljen til under knæene, eller indtil midten af læggen, så det siger ikke slutty overhovedet. Blyant nederdele er for slanke og skinny tal. Det er sexet uden at vise en masse ben.

s1111548_cindym_22-01-15_mc_122946

Bubble Nederdel

Boblen skørt har sømmen gemt under ryggen, hvilket skaber en boble effekt. Det udtrykker sjov din side og viser, at du er bange for at eksperimentere og prøve dristige nye ting.

Maxi Skirt

Maxi er en lang nederdel, der falder fra taljen til anklen, og ikke vise nogen ben. Det viser en kvinde, der ikke behøver at gå på kompromis komfort for stil. Denne kvinde, måske med en antydning af Boho og sigøjner i hende, ved hun kan stadig være trendy uden at sætte i alt for meget arbejde.

Mini Nederdel

Et meget populært valg blandt kvinder, der ønsker at se sexet og vise, at de er overbeviste om. Mini nederdel blev kaldt en mini for en meget indlysende grund; dens længde falder over knæet, undertiden meget kortere. Det er mest almindeligt båret af unge piger, der er trygge og har stærke personligheder.

Tulip Skirt

Den tulipan nederdel kan fremhæve dine kurver og vise din figur den måde du ønsker det. Det var et stort hit i løbet af 80’erne med et bredt bånd omkring bunden af skørtet og er designet til at ligne en tulipan for at skabe en mere sexet illusion og fremhæve en kvindes krop form.

Circle Nederdel

Dette er den lille sorte kjole af nederdele, perfekt til enhver lejlighed, og vil arbejde som helst tidspunkt af dagen. Det har en flirtende og flowy figur, som du kan bære både til arbejde og partier, både for nat og dag, og det er også perfekt for både mager og fuld-cifrede damer.

Asymmetrisk nederdel

Dette indkapsler perfekt en kvinde, der er meget feminin, lidt legesyg, men stadig i kontrol. En asymmetrisk nederdel viser off nogle hud, men ikke bare alt for hele verden at se. Hun ved, hvordan man drille lidt, men er smart nok til ikke at give alt væk.

Nu, hvilken slags nederdel har du på? Send dit budskab klart og tydeligt, men lad din nederdel gøre det taler!

Leave a Reply

*