Birkin

Hermes er måske den mest legendariske franske mærke i mode. Historien om denne bestemt hus begyndte i 1880 i Paris. Hermes er et mærke, der er velkendt for alle med et øje for etiketter, og selv de mere moderigtigt apatisk folk i verden vil have højst sandsynligt hørt navnet på mindst én eller to gange.

Hermes Birkin håndtasker er håndbyggede af meget erfarne håndværkere, en af ​​de primære faktorer, der bidrager til den høje pris på alle Hermes tasker. Produktionen af ​​hver pose kan tage op til 48 timers arbejde, hvilket svarer til uger af arbejdskraft. Birkin tasker er særligt svært at komme med, hvilket er grunden til selv de mennesker, der ønsker at købe en ny er sat på ventelister. Der er mindst en toårig venteliste for nogen at få deres temmelig små hænder på en af ​​disse håndtasker. Flere brugte Birkin tasker sælges for deres detailpris og endnu højere, fordi de er så svære at finde.

Hermes tasker i almindelighed har priser, der spænder fra ca $ 6.000 til over $ 100.000, afhængigt af de anvendte materialer. Eksotiske dyreskind, såsom saltvand krokodille, hæve prisen væsentligt, da gøre enhver dekorationer på hardware (for eksempel en krokodille Birkin med cirka 10 karat diamanter er solgt på en auktion for $ 120,000). Hermes Birkin tasker, der er sat på auktion kan ofte nå ufattelige priser. I ét tilfælde har en sjælden model af en Hermes Birkin taske er blevet solgt på en auktion for omkring 65 tusind dollars.

Hermes Birkin tasker er en meget efterspurgt statussymbol, selv med berømtheder som Victoria Beckham, der har en samling af dem. De Birkin tasker fra Hermes fås i mange forskellige farver, såsom pink, tone blå, orange, hvid og sort.

Hermes har altid været alt om kvalitet og luksus af sine produkter. Som nævnt før, vil Hermes håndtasker tage uger at blive fremstillet, og det endelige produkt er virkelig noget ingen kvinde kan tage øjnene fra. Den høje pris på Hermes håndtasker er i høj grad på grund af de fine materialer, der anvendes, såsom krokodille, struds, firben og kalv. Birkin håndtasker er også lavet af top kvalitet læder, som hjælper med til at give det med en klassisk touch. Tasken er opkaldt efter den berømte britiske skuespiller og sanger Jane Birkin, som også er en af ​​de vigtigste årsager til succes dette mærke.

Hermes Birkin tasker er muligvis en af ​​de få elementer, der findes i modebranchen, der ikke har nogen deprecierende værdi. Prisen for disse poser kan faktisk sælge for mere end den oprindelige værdi, afhængig af sjældenhed af posen modellen. Som et resultat, at købe en af ​​disse poser er mere end et fashion statement; det er også en investering, da det kan stige i værdi i løbet af de kommende år.

Leave a Reply

*