timthumb

En krystal er en af ​​de mest værdifulde ting lavet af naturen. Den er lavet naturligt ved at lade væsker eller materialer til at krystallisere her på jorden. Og alle de krystaller, der er blevet dannet, den ametyst er en, der er blevet anerkendt for at være en af de smukkeste krystal på jorden. Denne ædelsten varierer i farve fra violet til mørk pink.

Det siges, at ametyst først blev fundet i Grækenland, som tegner sig for dens navn stammer fra ordet amethystus som betyder ædru. I den antikke civilisation, troede man, at denne krystal kan give beskyttelse mod fuldskab. Det var på grund af denne tro på, at grækerne begyndte at sætte denne krystal på deres kopper og bægre, både for sin sundhedsmæssige fordele, og for sin dekorative kendetegn. I dag er ametyst krystaller bliver indlagt i mange forskellige andre ting. Smykker er nu gjort mere udsmykkede som med ametyst vedhæng og ametyst ringe. Dette er på grund af det faktum, at ametyst ses at have forskellige helbredende faktorer baseret på astrologiske krav. Mennesker med følelsesmæssige, fysiske og psykiske problemer rådes til at bære denne krystal. Det er også sagt, at denne krystal har en beroligende effekt over ustabile følelser. Uanset om det er for skønheden i den ametyst, eller de andre overtroiske overbevisninger, der bære denne krystal kan give, iført ametyst ringe er langt den nemmeste og fineste måde at bære og vise denne krystal.

Og fordi ametyst er farvet lilla i de fleste tilfælde, er det forbundet med royalty. Så det er indlysende, at betydningsfulde mennesker gennem historien har vist sig at bære og foretrækker ametyst ringe. De britiske kronjuveler har ametyst i det. Katarina den Store, den russiske kejserinde foretrak denne ædelsten blandt alle andre og havde en masse ametyst ringe. Når vi blander det historiske og det mytiske, blev den egyptiske farao Kleopatra siges at have en ametyst ring, der hjalp hende med at fange hjerter af romerne Julius Cæsar og Marc Anthony. Lige efter denne begivenhed, en række romerske kvinder derefter begyndte at bære ringe, halskæder og andre stykker af smykker, der havde ametyst i det, tænker, at det ville hjælpe med at holde deres ægtemænd trofaste.

Ligegyldigt hvad grunden til du vælger at vælge at bære ringe med ametyst i det, er der forskellige designs, der kommer med ametyst ringe. Du kan vælge fra en simpel band til noget med en keltisk design, masser af krøller og hvirvler rundt i krystal selv eller måske et tidløst design. At vælge den rigtige design til dig er ikke alt for hårdt enten. Hvis du ønsker at få kreative og være mere originalt, kan du endda designe dine egne ametyst ringe ligesom kombinere det med en anden særlig perle. Alle kan bære disse typer af ringe, mænd så meget som kvinder kan også bære ametyst ringe. Det kan endda bruges som en forlovelsesring; det oprindelige, smukke og overkommelige. Deltag i rækken af ​​den royalty, ved at bære ringen, der har den dyrebare ametyst krystal i det.

Leave a Reply

*