dry-skin-remediesJeg har for nylig fundet de bedste produkter til tør hud. Jeg har meget tør hud, faktisk jeg har eksem. Så hvert år i oktober min hud begynder handler virkelig sjovt. Min hudlæge fortalte mig, hvis jeg boede i Florida ville jeg ikke have nogen hudproblemer. Men det gør jeg ikke, jeg bor i Chicago, hvor vejret er brutale på min hud seks måneder ud af året. Hvis du går til en hudlæge for en tør problem hud, de vil give dig en kortison baseret creme. Den kan rydde op på problemet, men det også tynder ud din hud. Min normale retsmidler arbejder ikke i år, som sendte mig på en søgen efter noget bedre. Her er hvad jeg fandt.

For min krop begyndte jeg at bruge førstehjælp Skønhed Ultra Repair Cream. Denne ting er som et mirakel! Jeg havde røde tørre flaky pletter op og ned begge arme og på tværs af mit bryst og skuldre. Jeg ville vågne op om natten for at ridse mine arme og ben, fordi de var så tør og irriteret. Efter den første ansøgning bemærkede jeg en forbedring i min hud, var kløe gået samme. Jeg har anvendt det morgen og aften, inden for 1 uge min hud kiggede awesome. Det er meget rig og fugtgivende, men ikke tung eller fedtet. Det opsuger ret i og ikke efterlader nogen hvide rester på tøjet. Must have for vinteren tørhed!

For mit ansigt, det eneste jeg har ændret er i min natlige rutine. Efter jeg rense min hud, jeg anvender Frisk Seaberry Face Oil. Adskillige dråber på mit ansigt, og jeg blidt massere det ind, jeg selv vil anvende den under mine øjne. Denne olie er så fugtgivende og føles så fantastisk på min hud. Duften af ​​det gør mig ligesom jeg i en spa sæt midt i en blomsterhave. Det efterlader ikke nogen fedtede rester på mit lagen og det ikke bryder mig ud. Jeg har brugt dette hver aften i 3 uger, og min hud har aldrig set så fantastisk. Min hud er glowy og endda tonet og baby blød. Du vil helt sikkert nødt til at vaske dit ansigt om morgenen. Du kan ikke anvende make-up over toppen af ​​dette, og bære det hele dagen. Resultaterne er forbløffende! En anden skal have!

Her er mine 2 must haves til vinter tørhed. Vintervejret kan være meget barske på huden, så tage ekstra godt på din hud! Hold dig ung for evigt!

Leave a Reply

*