Statement halskæder er stadig på trend, og har været i lang tid. Det er givet, at de ikke er ved at forsvinde ind i mode historie enhver tid snart. Dette er en god ting, som retten erklæring halskæde kan øge ethvert outfit fra “meh” til “wow”. En virkelig glamourøse én, siger, perle halskæder vil forvandle det, der oprindeligt var en grundlæggende tøj til noget helt specielt. De kommer i alle størrelser og stilarter, og retten store erklæring halskæde kan være alle et behov for helt at omdanne deres udseende.

olive-leaf-necklace-in-nude-on-a-model_0

En populær måde at bære erklæring eller perle halskæder er at parre det med noget, der ellers er kedeligt, såsom en lille sort kjole, eller en hvid knap ned og nogle jeans. De arbejder selv med en simpel t-shirt. De gør det nemt at pynte en enkelt look, og kan bæres på mange forskellige måder. Der er en grund til de kaldes en “erklæring” halskæde, fordi de gør en erklæring! Der er ingen grund til at være bange for at prøve dem ud, selvom de er en smule skræmmende. Ved at følge nogle enkle tips, kan redegørelse og perle halskæder bliver mindre skræmmende og mere sjov for nogen. Tag denne inspiration og køre med det!

Simple shirts med funklende Halskæder

En simpel hvid eller jean materiale nede skjorte er pludselig glamourøse med funklende perle halskæder tilføjet. Den collared hals er afgørende, da det rammer erklæringen halskæde. Dette er perfekt til dem, der har en lejlighed, hvor de ikke ved, om det er kjole op eller ned. Sommetider indbyder er ikke alt for tydeligt. Mød op og tage al opmærksomheden med en spektakulær kombination som denne. En længere shirt kan gå med leggings eller være gemt i et par jeans. Den påklædning bør være overvejende afslappet med at iøjnefaldende gnistre rundt om halsen for at gøre det arbejde perfekt.

Fed på fed

Aldrig være bange for at parre en fed mønster med en fed halskæde! Afspilning rundt med disse to elementer kan producere en fantastisk look, der vil vende hoveder med lethed. Den ene ting, der bør undgås, er at kombinere mønstre, hvis tøj har et mønster og derefter holde halskæde fast på en eller anden måde. Gem halskæder virker perfekt til dette i de fleste tilfælde. Overvej en turkis parret med en leopard print, eller rubin ædelstene med en zebra kjole. Have det sjovt med det!

Tilføj farve

Hvis outfit bæres er en enkelt farve, det er perfekt til at få fat i en erklæring halskæde, der er udstyret med en vifte af farver. Denne skrælle tilføjer en helt ny dimension til outfit. Den er perfekt til sommerens fester, ferier og lignende udflugter, hvor en sjov udseende ønskes. Selv en lyse og fed farve tilsættes til en almindelig hvid, sort eller navy outfit er ærefrygt inspirerende.

Neon og Denim

Intet er mere legende end neon og denim. Selvom det kan minde om de 80 s årti, er det stadig har et moderne udseende, da redegørelse og perle halskæder er bygget forskelligt, og de nedskæringer af denim skjorter og kjoler varierer så godt. Alligevel 80’erne var en spektakulær tid og mange stadig gerne bruge de stylings fra dengang, i dag. Neon farver “pop” når parret med denim og kan gøre nogen ligne de bare trådte ud af landingsbanen.

Matche det!

Vælg en farve fra tøj, og matche erklæring eller perle halskæder til det! Dette henleder opmærksomheden på outfit og gør det synes som om det skulle være sammen. Dette giver en super rent og professionelt look. Et eksempel er en sort nederdel med røde blomster, hvid top og en rød erklæring halskæde. Halskæden trækker stumper af rød fra skørtet og gør outfit komplet.

Uanset hvilken af disse metoder man bruger, pointen er at virkelig “afgive en erklæring” med dine halskæder og have en sjov tid gør det!

Leave a Reply

*